Цирк "ББЦ" опъна шатра на ГКПП Капитан Андреево

31223
Цирк "ББЦ" опъна шатра на ГКПП Капитан Андреево
Снимка: ББЦ

ПП "България без цензура" изпълни заканата си и блокира възможността за влизане през ГКПП Капитан Андреево. На първа линия, разбира се, застана вечно търсещият камери и внимание лидер на партията Николай Бареков.

Впечатление от репортажа на bTV правеше фактът, че "недоволните" бяха облечени със специално щамповани фланелки. Освен това на тях им бяха раздадени и плакати с видими правописни грешки като "Нека спрем изборнияТ туризъм". Държащите ги видимо изпитваха затруднение да прочетат какво са "написали".

Actualno.com представя обещанията на политиците - ДПС плюс Бареков

Дваж крой, веднъж режи. Този принцип е особено важен преди избори за тези, които смятат да гласуват. В България обаче, но не само у нас...

Преди 9 часа ситуацията беше спокойна и блокирани автобуси нямаше.

Министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов трябва да вземе еднолично решение за сваляне на блокадата, защото въпросът е политически. Информацията са съобщили от МВР.

Лидерът на ББЦ иначе отново "претопли" любимите си манджи. Първо той обясни, че е добре, че е с имунитет, тъй като така няма как блокадата да бъде развалена. Освен това Бареков попита лидера на ДСП Лютви Местан дали е поемал ангажименти от президента на Турция Реджеп Ердоган турският език да стане втори официален в България. Всичко това беше гарнирано с познатите до болка атаки срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

От студиото бившият заместник-председател на ББЦ Ангел Славчев обясни, че партията е стартирала като боец срещу мафията. Впоследствие обаче Бареков станала слуга на тази мафия.

Бареков кани де що види на блокада на границата

Няколко часа преди началото на обещата блокада на границата с Турция, която трябва да продължи от 1 до 5 октомври, от "България без цен...

Според Славчев Бареков и Делян Пеевски си говорят като влюбени тийнейджъри. Освен това лидерът на ББЦ правел услуга на ДПС с блокадата, тъй като само усилвал желанието на електората на партията да гласува. 

От своя страна журналистът Соня Колтуклиева коментира, че Бареков претопля стари манджи. Тя припомни, че блокирането на границите е започнало преди 10 години и партии като СДС, ВМРO и РЗС вече са го правили. 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com