Довършването на Лъвов мост предизвика огромни задръствания

25920
Довършването на Лъвов мост предизвика огромни задръствания
Снимка: БГНЕС

Довършителният ремонт на Лъвов мост предизвика огромни задръствания. Заради асфалтиране на северния тунел на бул. “Сливница” автомобилите са пренасочвани през кръговото движение отгоре. Там, обаче, ги чака друга изненада – светофар.

Северният тунел на директното движение е затворен до 24 часа тази нощ, за да се положи последният слой асфалт. Така целият автомобилен трафик от Мария Луиза и Сливница минава през кръговото движение, където пък ги чака светофар.

Пускат движението по "Лъвов мост"

Движението по едно от най-натоварените трасета в столицата – площад „Лъвов мост”, ще бъде пуснато от утре. Тогава шоф...

Светофарите са неприятна изненада за шофьорите. Въпреки че забавя с 30-ина секунди автомобилите, оказва се, че светофарът е необходим, защото тук, в тази точка, се пресичат автомобилното движение от двата булеварда, трамвайното движение, велосипедисти и пешеходци, информира БНТ.

От Общината казаха, че ако този светофар го няма, тук ще настъпи хаос и увериха, че след като приключи ремонта на северния тунел, тапи няма да има.

Ремонтът на северния тунел ще приключи до утре. След това остават довършителни работи по пешеходната зона на моста. Така че уверението на Общината е, че от понеделник тук ще се преминава съвсем свободно и безопасно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com