Харлем Шейк под мотото: "Да рециклираме парламента!"

5719

Искаме да рециклираме досегашните управляващи т.е. да използваме енергията на всичко, което е било досега и да я употребим по един много по-добър начин, заяви зам.-председателят на Зелената партия Горица Кръстанова, съобщи БГНЕС.

От Зелената партия организираха днес пред паметника на Съветската армия в столицата танцуване на Харлем Шейк под мотото: "Да рециклираме парламента!". "С днешната демонстрация ние се опитваме да кажем по един нетрадиционен, весел и позитивен начин на политиците, които досега управляват нашата страна, че е крайно време да си вървят, да им покажем пътя. Искахме да покажем на младите хора, че "Харлем шейк" може да е не само едно идиотско поклащане, но и нещо, което да носи ясно послание към управляващите", обясни Кръстанова.

Според Горица Кръстанова това, че други много по-сериозни проблеми са на дневен ред, пречат на зелената идея в България да се развива.

"Един от огромните проблеми на нашата страна е това, че икономиката ни е в пълен застой. Ние не правим нищо, ние не произвеждаме нищо. Единственото, което се подкрепяше досега, беше строежът на хотели, ски писти и други безумни неща, които не доведоха до нищо друго, освен до унищожение на природата", коментира още тя. Следващата провокативна инициатива на Зелената партия ще бъде на 22 март.

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com