Иво Захариев: 90-те баща ми сваляше комунистите, сега аз

18296
Иво Захариев: 90-те баща ми сваляше комунистите, сега аз

"Депутатите сменят фокуса. Искат да се обръща внимание на полицията, на протестите, а не на тяхната работа в парламента", каза актьорът Ивайло Захариев за Нова телевизия.

"В началото на 90-те баща ми сваляше комунистите, сега аз ги свалям. Протестирам заради сина си, дано той не ги сваля също", сподели Захариев.

Ивайло Захариев призовава: Сподели книга за лятото

Днес беше даден старт на атрактивната инициатива на The Mall "Сподели книга за лятото". За период от три месеца всеки посетител на тър...

"При първата акция полицаите бяха по-меки, биеха само с палки. Но в 3 часа след полунощ, когато изкараха депутатите използваха много повече помощни средства, меко казано", разказа още актьорът за бурната нощ пред Народното събрание, когато депутати, министри и журналисти бяха окопирани около девет часа в сградата.

"Никой не е имал намерение да чупи сградата на Народното събрание, това се глупости", заяви журналистът Владимир Йончев. Според него акцията с автобуса, пълен с депутати, е била пълна глупост.

"Целяли са провокация, това беше пълно безумие. Мислели са, че ще преминат през 20-30 лумпени", добави Йончев. Той обясни, че неговият колега Кирил Хараланов е със синина на гърдите, а операторът - ударен по ръката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com