Кървава схватка в бургаски мол

14594
Кървава схватка в бургаски мол

Инцидентите в родните молове продължават. Кървава драма се разигра днес в търговски център в Бургас.

Неприятен инцидент е станал около 13.20 ч. днес на втория етаж, близо до заведенията за обществено хранене в мол Galleria Burgas, съобщиха от управата.

Пожарът в мола на "Стамболийски" едва ли е умишлен

Късо съединение в рекламно табло е най-вероятната причина за пожара в мола на бул. "Александър Стамболийски". Това каза началникът на п...

Две младежки компании са влезли в пререкание, което прераства в сбиване. По-тежко ранен е 27-годишен мъж, който е с повърхностна рана на бедрото, причинена от нож, но без опасност за живота. От болницата в града уточняват, че състоянието на пострадалия е стабилно. На място веднага са изпратени екипи на полицията и бърза помощ.

От ръководството на Mall Galleria Бургас официално съобщиха, че охраната е действала светкавично и увериха, че търговският център е подсигурил безопасността на посетителите на мола.

Около 14.00 ч. във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас лично са се явили двама братя, за да направят пълни самопризнания относно инцидента. Причините за възникналия конфликт са в процес на изясняване.

По случая във Второ Районно управление Бургас е образувано досъдебно производство

Mall of Sofia горя (Видео)

Фасадата на Мола на бул. "Ал. Стамболийски" в столицата откъм централния вход горя, предаде БГНЕС. Сигналът беше подаден в 19,25 часа. ...

„Много е неприятно, че сблъсъкът между младежите е станал на територията на нашия търговски център, но за съжаление подобни събития се случват често напоследък, особено на обществени места, където има струпване на повече хора. За нас е важно да действаме адекватно и продължаваме да оказваме пълно съдействие на органите на реда по уточняване на детайлите, свързани с инцидента. Във връзка с предстоящите Коледни и новогодишни празници и свързаните с това мероприятия в Mall Galleria Бургас, сме взели допълнителни мерки за обезпечаване сигурността на нашите клиенти.” – съобщи Симона Първанова, мол мениджър на Galleria Бургас.

 Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com