Лъже ли Борислава Латинова, защото иска да е медийна звезда?

47164
Лъже ли Борислава Латинова, защото иска да е медийна звезда?

Лъжкиня ли е студентката Борислава Латинова – този въпрос става все по-основателен, предвид натрупването на информация през последната седмица по случая ѝ.

Латинова стана сериозен обект на медиен интерес, след като се оплака, че полицайка я е претърсила по брутален начин при проверка в София. Тя организира и протест пред 4-то РПУ заради полицейско насилие.

Експерт по детектор на лъжата се съмнява в историята на Борислава

Ако в случая с Борислава Латинова се използва полиграф, то той трябва да се използва както при служителите на реда, така и по отношение...

Според много медии, включително агенция ПИК и Нова телевизия, въпросната полицайка вече е минала полиграф и го е издържала. С други думи – машината показва, че версията на служителката на реда е вярна. Самата Латинова още не е минала полиграф, макар да декларира пред медиите готовност да го направи.

По информация на ПИК и „Всеки ден”, Латинова е регистрирана в полицията заради дрога и кражба. Това беше отречено от баща ѝ – Христо Латинов, който се закани да съди всяка медия, тиражирала тази информация.

„Борислава Латинова се оказа патологична лъжкиня. Тя оповести, че полицейската служителка я е съблякла чисто гола на улицата за да я обискира, и че случайни хора са й се подигравали и я снимали с мобилните си телефони. Даже ги призова да се свържат с нея и да предоставят на медиите снимките, за да се установи, че наистина е била съблечена гола. До този момент обаче никой не е предоставил подобни снимки. Освен това Борислава излъга, че някой се бил свързал с нея чрез Facebook, за да я изнудва. Написал й, че има снимките и ще й ги даде, ако му плати, а след това изтрил профила си. Сега обаче това момиче отказва да даде компютъра и мобилния си телефон, за да издирим откъде е получила съобщението - така сме накърнявали правото й на лична кореспонденция. Лесно е да се досетите, че това е само една от многото опашати лъжи, изфабрикувани от момичето и нейния баща Христо Латинов", коментира психолог от Института към МВР, цитиран от "Всеки ден".

Отново пред медията съученици на Латинова твърдели, че тя редовно злоупотребявала с халюциногенни гъби и с кокаин, поради което имала навика да си измисля истории, за да привлича внимание. Появи се и непотвърдена информация, че има запис от охранителна камера на инцидента с Борислава и той показва, че обиск не е имало. Развръзката предстои.

Протестиращата срещу МВР Борислава: Събличаха ме насред пътя

"Искам да разбера имената на тази жена. Искам тя да излезе и да ми обясни защо направи това. Искам да ми каже защо постъпи така с мен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com