Настроения срещу ДПС заради Кюстендил - законът е виновен

15012
Настроения срещу ДПС заради Кюстендил - законът е виновен
Снимка: БГНЕС

Вече нещата са избистрени и ясни. Това заяви избраният за депутат от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев, който е бивш шеф на Комисията по досиетата.

След като избирателят ни е задал задача да съставим дясно управление, ние сме длъжни да го направим. Време е за принципни политики и сериозни реформи – примерно една сериозна реформа в здравеопазването кого би засегнала, кой би бил против нея, попита Андреев.

Прегърнаха ли се ГЕРБ и Реформаторският блок на тъмно?

Радан Кънев, Божидар Лукаски, Меглена Кунева, Корман Исмаилов и Николай Ненчев са договоряли с Бойко Борисов бъдещето на държавата на ч...

За 25 години Преход се избистриха субектите с най-голямо влияние. Две партии традиционно бяха в управлението – БСП и ДПС. Тези две партии са част от системния проблем на България - корупция и бедност, категоричен беше бившият шеф на Комисията по досиетата пред Нова телевизия. За ДПС е ясно – Движението си остава в опозицията. Пеевски си е част от ДПС и той си стои там, добави той.

Българският народ толкова сила даде на десните партии, че да направят правителство на малцинството. Това е моето мнение, но аз не съм част от преговорни екипи. Бойко Борисов е лидер на партия, той носи отговорност, добави Андреев.

Според него „криминални типове” като Бат Сали не могат да влизат в парламента. Законът обслужва такива хора. Същевременно кметът на Кюстендил Петър Паунов заяви, че Кюстендилски регион има четири мандата, а оттам влизат осем депутати – заради гласовете от чужбина. Ние не искаме да имаме кандидат от ДПС – да се произнесе Конституционният съд заради гласовете от Турция, като им ги касират, да се прави пак въртележка и депутати от ДПС да влизат от региони, където са гласували за тях, добави градоначалникът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика