От днес валежите спират, максимални температури до 18°

5195
От днес валежите спират, максимални температури до 18°

Днес преди обяд все още на места, главно в северните и източните райони ще има слаби превалявания, но и там валежите ще спират. Максималните температури ще са предимно между 13° и 18°.

Започналото от юг-югозапад разкъсване и намаление на облачността ще продължи и ще обхване по-голямата част от страната. В следобедните часове по-значителна ще бъде облачността над Рило-Родопската област, където ще превали слабо. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен вятър от запад-северозапад, съобщи "Фокус".

Топло начало на седмицата с температури между 15° и 20°

Минималните температури сутринта ще са между 5° и 10°, по Черноморието 10-12°, в София 5°.В предиобедните часове в по-г...

Над Черноморието в сутрешните часове ще има превалявания, но и те ще бъдат в процес на спиране. По-късно през деня ще настъпи процес на разкъсване и намаление на облачността. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 14°-17°. Температурата на морската вода е 7° - 10°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

Над планините ще има променлива, в следобедните часове често значителна облачност. На отделни места ще превали слабо. Ще духа силен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, на 2000 метра – около 0°.

В петък и събота ще има променлива облачност, почти без валежи. Първия ден вятърът временно ще бъде от юг и температурите ще се повишат. В неделя облачността бързо ще се увеличи и от запад ще завали дъжд. По-късно вятърът ще се ориентира от изток-североизток и с него ще започне да нахлува студен въздух.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com