Пенсионерите разпнаха бюджет 2013 (видео)

15146
Пенсионерите разпнаха бюджет 2013 (видео)

Пари в държавата има, но неправилно се разпределят в държавата. Взима този, който е на управляващите близък, взима, който е послушен, взима, който краде и убива. А те ги защитават.

Това каза един от пенсионерите, излязъл днес на протест против Бюджет 2013.

Тази сутрин пенсионерите излязоха на протест на площад "Народно събрание". Събралите се около 200 души развяваха български знамена, а някои носеха и плакати с надписи като "Геноцид над пенсионерите в България". Един от възрастните хора изрази протеста си по радикален начин – носещ само препаска, той проби тялото си с няколко игли, на които бяха забити банкноти, сложи на главата си венец от магарешки бодил и вдигна над главата си кръст с надпис "Мизерия BG".

Не сме съгласни с това, което прави правителството, това не е само геноцид, а подигравка с нашите деца и нашите внуци, заяви един от протестиращите пред БГНЕС. Възрастният човек очерта и своето виждане за това какво е нужно, за да се промени ситуацията в страната ни. "Предсрочни избори, правителство на специалисти – на можещи, а не на партии. Трябва да се махнат всички субсидии на партиите. Не може да даваш пари на този, който лъже, краде и се подиграва с народа", каза той.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com