Радан Кънев призова да се разследват милиардите на Пеевски

6734
Радан Кънев призова да се разследват милиардите на Пеевски
Снимка: БГНЕС

По повод слуховете за оттеглянето на Пеевски от политиката, днес на пресконференция във Варна, Радан Кънев призова всички партии включително и ДПС, да започнат разследване и да установят как по време на няколко политически мандата с депутатска заплата се натрупват милиарди, съобщиха от РБ.

Той нарече върха на политическата арогантност и наглост подобно поведение, което означава: „аз се нагуших достатъчно от политиката и излизам”. Според Кънев, това което представлява образът Пеевски в националната политика, в местен план всъщност е град Варна.

Радан Кънев откри недоразумения в общуването с ГЕРБ

За пултовете на ГЕРБ не мога да отговоря, а за поведението на Реформаторския блок – подкрепих веднага позицията, дори да бях в СА...

Много лоши коалиционни политически практики са тръгнали именно от този град и в местната политика трябва да се започне от Варна, затова се борим в парламента и правителството, допълни той.

Поради тези причини изразявам пълната си и непоколебима подкрепа за единствения кандидат олицетворяващ промяната - Чавдар Трифонов. Всички останали кандидати за кметския стол, Кънев определи като защитници на статуквото и като продължители на сегашните корупционни схеми в града.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика