Реформаторите ще настояват за смяна на всички областни управители

21375
Реформаторите ще настояват за смяна на всички областни управители
Снимка: БГНЕС

Реформаторският блок ще настоява служебното правителство да смени всички областни управители, за да се проведат чисти избори на есен. Това обяви организационният секретар на обединението Найден Зеленогорски в ефира на БНР.

Той допълни: "Настояваме за смяната на областните управители, защото те са тези, които организират изборите. Смея да твърдя, че ние се нуждаем от равно отдалечени областни управители, които да не работят за нито една от политическата палитра. В противен случай са възможни субективни намеси и начин на организиране на изборите, които да доведат до резултатите, които видяхме на последните избори - около 30 процента купен и корпоративен вот, фасадна демокрация".

Самостоятелно представяне на Реформаторския блок на изборите

"Представянето на Реформаторския блок на изборите ще бъде самостоятелно. Да се кълнем в бъдещи съвместни действия с ГЕРБ, преди изборит...

В българското общество има липса на справедливост и оттук тръгва всичко. Крайно време е да се скъса с олигархичния модел на правене на политика. Затова излязохме на улицата, заедно с протестиращите. Смятам, че оставката на това правителство е стъпка в тази посока, отчете още Зеленогорски.

Той обясни още веднъж, че Реформаторският блок е стабилен проект вдясно и заслужава подкрепа, коментирайки последните проучвания на общественото мнение.

"Ние можем да докажем, че можем да бъдем моралната и управленската алтернатива на всичко, което се случва в момента. Ние работим за това", категоричен беше Зеленогорски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com