Шамара към медиите: Вие създадохте сапунения мехур Борисов

6713

Заставам много пъти зад непопулярни каузи, аз не съм популист, няма да кажа, че искам да управлявам и ще оправя държавата. Не искам да управлявам, искам да отида в парламента, за да ги ритам в кокалчетата всички, които ще започнат пак да се гаврят с българския народ. Това каза рапърът Михаил Михайлов – Мишо Шамара, преди началото на националното турне "Свободна България", съобщи БГНЕС.

Целта на това турне е да минем 45 града в България, защото малките градове са промити от медиите, обясни Шамара. Нашата идея не е да сме умни, ние да сме тук да крещим в лицето на тези гадове, че повече няма да ги търпим, заяви той. Целта ни е да покажем на следващите управляващи, че ако не обичат народа си, то поне трябва да ги е страх от него, каза още Шамара.

Той не спести критиките си към медиите заради отношението им към бившия премиер: "Вие създадохте този сапунен мехур Бойко Борисов, от болен, луд чичак създадохте супергероя, който трябва да спаси света и обществото. Но чудеса не стават, искаме да върнем демокрацията, да премахнем върховенството на изпълнителната власт".

Искаме хората да разберат, че ние сме суверенът на тази държава, продължи рапърът. Ще се опитаме да накараме младите хора да гласуват, и то 100% да гласуват против диктатора, който доведе България до брутална криза, добави той. Шамара за пореден път не спести критиките си към Бойко Борисов, наричайки го "болен диктатор, който все още управлява държавата през марионетните си кукли".

Въпросът е, че единственият начин да се противопоставим на това огромно зло е да имаме тези 4 микрофона на трибуните на Народното събрание, каза още изпълнителят. Шамара обяви, че смята да участва в следващите парламентарни избори в листата на политическа партия, но не уточни коя, а само намекна, че това ще е една от големите политически партии. Шамара предупреди, че противопоставянето на гражданите срещу политическите партии ще доведе единствено до разпръсване на вота, което обслужва интересите на доскорошните управляващи.

Партиите не са необходимо зло, смята изпълнителят. "Просто трябва да вкараме читави хора в партиите. Но това няма как да стане изведнъж, ако скочим на всички едновременно, ще ни победят", добави той. От бокса си спомням, че винаги трябва да целим брадичката, а брадичката се казва Бойко Борисов, каза още Шамара.

Рапърът не спести и критиките за отношението на членове на кабинета на ГЕРБ спрямо самозапалилия се Пламен Горанов. Шамара посочи срещата между президента Росен Плевнелиев и Шимон Перес в Брюксел, по време на която бившият министър на външните работи Николай Младенов призова за минута мълчание в памет на самоубилия се в името на демокрацията варненец, но му сбърка името. Вместо Пламен Горанов, Младенов тогава каза: Пламен Георгиев.

Пламен Горанов се самозапали като протестираше против потъпкването на демокрацията точно от хора като него, Бойко Борисов и ГЕРБ. Това беше безочие, категоричен е Шамара.

В турнето "Свободна България" освен Мишо Шамара участие ще вземат рапърите Сарафа, Конса. Ще ползваме и съпорт на местните рап и поп изпълнители, няма да залагаме на чалгата, добави Шамара. На всеки концерт ще има и големи постери, на които зрителите ще могат да оставят своите послания до политиците, които впоследствие ще бъдат събрани и изпратени в парламента, каза още рапърът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com