Спечелете 1 млн. лв. от новия билет на Национална лотария – "Сделка или не"

322758
Спечелете 1 млн. лв. от новия билет на Национална лотария – "Сделка или не"

Излиза още един билет под марката „Национална лотария“ през месец април. „Национална лотария“ ще предостави  възможност на всеки да спечели парична награда в новата моментна лотарийна игра – „Сделка или не“.

Новият лотариен билет предоставя 22 шанса за печалба. Общият брой печалби надхвърля 1 000 000, а наградният фонд в играта е точно 6 787 500 лева. Най-голямата моментна печалба е на стойност 100 000 лева. За да бъде печеливш вашият талон е нужно да откриете символ „звездичка“ в една от 22-те кутии. Всяка кутия съдържа сума, която може да бъде спечелена. Печеливша е тази от тях, в която откриете отличителния знак.

"Булгартабак" с 11 млн. лв. печалба за 2012 г.

„Булгартабак - Холдинг” АД приключва 2012 г. с печалба от около 11 млн. лв., съобщиха от компанията. Останалите водещи пред...

Също така билетът под марката „Национална лотария“ – „Сделка или не“ дава още един шанс за парична награда. Вашият билет може да ви отведе директно в едно от двете специални телевизионни предавания на „Сделка или не“ и да спечелите награди от 500 000 или 1 000 000 лева. За да се включите е нужно вашият билет да печели участие в жребия за телевизионното предаване, да регистрирате 13-цифрения код от билета „Сделка или не“ в интернет на адрес www.7777.bg или на телефон 0700 42 100. Жребиите и провеждането на телевизионните игри ще бъдат обявени в предаването „Сделка или не“, в ефира на Нова телевизия и на сайта www.7777.bg             
Реалният шанс за парична печалба или участие в жребия за „Сделка или не“ е 1 към 1,6. Новият билет ще се предлага на цена от 3 лева в търговските мрежи от тази седмица.     

„Новата моментна игра под марката „Национална лотария“ – „Сделка или не“ е естествено продължение на досега реализираните проекти от компанията. Като създатели на един от най-успешните продукти в хазартната индустрия, „Национална лотария“ вярва, че потребителите ще припознаят новата игра също като начин за забавление и приятни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com