Американски влогър осмя брутално нападението срещу Доган

36189

Нападението над досегашния лидер на ДПС Ахмед Доган предизвика широк интерес и в САЩ, при това от страна на един от известните американски блогъри Рей Уилям Джонсън. Неговата реакция, обаче, визуализира старата българска приказка "Изложихме се пред чужденците".

Джонсън е блогър, който коментира популярни видеоклипове, обикновено пуснати през платформата за видеосподеляне Youtube и споделени към множество потребители - т.нар. влогър.

В България смъртен случай от газов пистолет няма, казва Цветанов

В последните пет години в България има регистрирани 19 случая на използване на газов пистолет, при които е произведен изстрел в непосре...

В своето онлайн шоу Джонсън осмива брутално покушението срещу Доган, като с коментара си вменява доста успешно, че в България живеят неандерталци. Към момента видеото има 365 845 гледания.

"Такова нещо не съм виждал никога през живота си. Ето така правят нещата в България. Вие не разбирате тяхната култура, затова не ги съдете", подигравателно заявява водещият.

"Пистолетът е газов. Дори не знаех, че съществува газов пистолет. Какво изстрелва той - може би пръдня?", продължава Джонсън.

Американецът акцентира най-вече върху втората част на клипа от нападението срещу Доган, като коментира с изумено-развеселена физиономия как "някакви старци скачат върху нападателя и го смилат от бой".

СЕМ: Имаше визуално преекспониране при отразяването на атентата срещу Доган

Съветът за електронни медии (СЕМ) констатира визуално преекспониране в телевизиите на опита за покушение над Ахмед Доган. Това се посоч...

"Представете си българската версия на холивудска продукция, наречена "Терорист атакува Ахмед Доган". Той нокаутира нападателя брилянтно", завършва Джонсън.

И тъй като водещият сметна това видео за едно от най-депресиращите, които е гледал, за да вдигне настроението на аудиторията си, той завършва темата за нападението на Доган с клипче на куче, което танцува салса - същото клипче, с което започва шоуто.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com