Арестуваха кмета на Ботевград

11294
Арестуваха кмета на Ботевград

Рано тази сутрин софийски полицаи, водени от местен служител на МВР, са позвънили на вратата на апартамента на кмета на Ботевград Георги Георгиев на булевард „Трети март” 47, съобщи botevgrad.com.

Кметът на Ботевград е задържан, потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Международният път между Мездра и Ботевград е временно стабилизиран

Международният път Е-79 между Мездра и Ботевград е стабилизиран временно. Заради свлачище, образувало се в края на март, 20-метров учас...

Няколко часа преди ареста на кмета пък са били запалени две служебни коли и един бус на куриерска фирма „Еконт”, чийто офис се намира на ул. „Свобода” 2. Посегателството е станало към 01:45ч. тази нощ, съобщава другият местен сайт balkanec.bg.

На охранителните камери на обекта ясно се вижда как неизвестен извършител с качулка полива превозните средства, запалва ги и побягва. В колите е имало и пратки, но щети по тях няма.

На 19 юни (петък) отново неизвестно досега лице подпали бял джип „Нисан”, притежание на шефа на куриерската фирма.

Припомняме, че в средата на май т.г. изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ прекрати членството на кмета на Ботевград Георги Георгиев в партията. Това стана с решение на ИК на партията от днес, след като комисията разгледа подадено от Георгиев заявление за прекратяване на членството му по собствено желание.

И ДАНС се захвана с кмета на Ботевград

Държавна агенция Национална сигурност се е самосезирала по медийни публикации и е започнала разследване на неправомерни действия на кме...

Георгиев е подал заявлението си, само ден след като председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов обяви в национален ефир, че кметът на Ботевград няма да бъде подкрепен от ГЕРБ на следващите местни избори, съобщиха от пресцентъра на партията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София