Борисов: Има паралелна структура на МВР, която подслушва и зад това стоят Станишев и хората му

5226
Борисов: Има паралелна структура на МВР, която подслушва и зад това стоят Станишев и хората му

"Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му". Това каза пред журналисти при инспектиране на моста над р. Стряма лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи агенция "Фокус".

Борисов коментира информация за записи от тази сутрин в публичното пространство. Той допълни, че в тези структури е възможно да има и хора от МВР. Борисов дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили, близнаци на колите на МВР, с оборудване. „Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят. Не го пожелавам на никой това, и на Станишев дори”, каза Борисов.

Пуснаха записи с цинизми на Борисов и Кокинов

Тази сутрин няколко редакции получиха звукови записи от разговор между Бойко Борисов, градският прокурор Николай Кокинов и Мирослав Най...

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки. Борисов припомни как още в първия ден от работата му като премиер му е била предложена папка със секретни данни. "Ако я бях задържал, щях да бъда зависим сега, добре, че я дадох на медиите. Те забиха още в първия ден нож в гърба на Станишев”, каза Борисов. Той призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

"Много вярвам на главния прокурор затова, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат.", допълни още Борисов.

Попитан ще иска ли след време експертиза на записите, които са били разпространени, той каза, че ако тръгне да работи в тази посока, ще оскъпи цената на опонентите му на борсата. Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики. Защо никой в момента не пита за програмата на ГЕРБ и какво печелят хората от това, каза още Борисов. От омаскаряването на всички никой не печели нищо.

Борисов каза още, че сега всички знаят, кои са ДПС и БСП. Въпросът е сега и ГЕРБ да направят като тях.

"В Европа няма дясна и лява вълна, има огромен страх във всички, които управляват, защото рецесията е огромна", добави Бойко Борисов. Според него ДПС и БСП не искат да управляват и това ще се види след изборите.

Капон: Борисов мечтае за Путинов режим

Желанието на Борисов журналистите да мълчат и да не му задават неудобни въпроси, заплахата към политиците " да си мерят приказките" и з...

"Ако спечелят или са след ГЕРБ, те няма да искат да правят правителство. Според него възможно е и друг вариант - да направят Орешарски премиер, за да кажат, че партията не е виновна, взели са го като експерт, но той не се е справил. БСП ще се оправдаят, че искат да вдигат пенсиите, но Орешарски не им е дал", коментира Борисов.

Лицата на Бойко

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com