Мерджанов търси вината за кворума: Борисов дали контролира собствената си партия?

12094
Мерджанов търси вината за кворума: Борисов дали контролира собствената си партия?
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов не може да ръководи своята парламентарна група. Днес той беше бламиран и следва да си зададем въпроса дали в утрешния ден ще бъдат ли възможни консултациите. Това заяви на брифинг в парламента новият председателят на парламентарната група на Коалиция за България Атанас Мерджанов, предаде Агенция "Фокус".

„Самият Борисов с какъв мандат ще участва на тези консултации, ще бъде ли подкрепен той от собствената си парламентарна група? Очевидно вестта за предстоящите парламентарни избори много силно изнервя и притеснява народните представители от ГЕРБ, които очевидно се борят за реденето на листите. По никакъв друг начин не можем да си обясним отсъствието на представителите на ГЕРБ в пленарна зала”, заяви Мерджанов.

ГЕРБ гневни, че БСП ги нарекли "ненужни" за кворума

Недопустимо е за пореден път толерантността, която ГЕРБ проявява и персонално чрез Бойко Борисов, да служи за заявления от типа на &bdq...

Новият червен гуру посочи, че ПП ГЕРБ за пореден път блокира работата на българския парламент. „Свидетели сме на поредния последователен опит за блокиране на институциите в републиката. От началото на годината това е поредното заседание, вече над 10 поред, които са бламирани от неприсъствието на партия ГЕРБ в пленарна зала. Стана ясно, че въпреки затвърдената позиция от лидера Борисов, че представителите на ГЕРБ ще бъдат в пленарна зала, те отказаха да се подчинят на това заявление”, посочи Атанас Мерджанов.

„С тяхното неявяване ще бъдат блокирани редица важни за българските граждани закони”, добави Мерджанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика