Мишо Шамара на контрапротест: Падне ли Орешарски, идва Борисов

38864
Мишо Шамара на контрапротест: Падне ли Орешарски, идва Борисов

Преди няколко минути завърши контрапротестът в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски пред НДК, предаде Агенция „Фокус”.

Днес контрапротестът продължи по-малко време от обикновено, като организаторите обясниха на микрофон, че това е заради времето, което може да им поднесе изненади. Един от организаторите обясни, че също се провежда контрапротест в Сливен, паралелно с този в столицата.

Те знаят как ... да се провалят

Ако се чудят кой е най-големият им враг, днешните управляващи просто трябва да погледнат в огледалото. Правителството "Орешарски" и к...

На протеста беше дошъл и рапърът Мишо Шамара. "Там протестиращите не са наши врагове, това са нашите деца, нашите приятели", посочи рапърът протестиращите пред Министерски съвет. "Ако Орешарски падне в момента, идва Борисов на 100%. Вие искате ли Борисов да се върне", запита Шамара и множеството му отговори в един глас: "Не".

"Оставка на Орешарски няма да има, в това съм убеден. Протестиращите са отвратени от вас, медиите, защото създавате това чудовище Бойко Борисов", заяви Мишо Шамара.

След това той се обърна към протестиращите пред МС: "Искахте да се смени Пеевски, сменен е. Аз не знам това ако не е демокрация, то кое е". Мнозинството от нас са си избрали този кабинет, затова нека останалите да се държат демократично, каза рапърът. Хората в България нещо не са наред, за да го изберат за министър-председател този (бел.ред. – Бойко Борисов). Може ли да играеш мач и наградата да ти е печено прасе, запита риторично Мишо Шамара.На контрапротеста се събират подписки за импийчмънт на президента и за подкрепа на правителството.

Организаторите се обърнаха с апел главно към жените да дойдат на 19 юли от 08:00 часа пред Съдебната палата, за да подкрепят Гергана Червенкова, която е заплашена от екстрадиция и затвор в САЩ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com