Поли Генова и момичетата от ЛаТиДа - близки приятелки без притеснения

55283
Поли Генова и момичетата от ЛаТиДа - близки приятелки без притеснения

Поли Генова и нейните приятелки от група ЛаТиДа знаят колко е важно да си сред своите приятели, да бъдеш заобиколена от тези, които обичаш и да се чувстваш наистина добре, когато сте заедно. Както всички млади жени, и те обичат да са физически и емоционално близо до приятелите си, независимо дали споделят храна, разменят си дрехи или спят в едно легло на пижама парти.

Поли Генова обича да експериментира с косата си

Щурата усмихната чаровница Поли Генова ще посрещне лятото с още по-нова и още по-щура прическа. За поредния експеримент с косата си, то...

Независимо дали, за да се чувстват по-сигурни или за да се забавляват повече, или поради практични причини,момичетата обичат да излизат заедно много повече от момчетата. Те обичат да споделят всеки момент – без значение колко щастлив или тъжен е той. Докато са близо една до друга, те се учат взаимно от грешките и успехите си. Именно дребните неща са тези, които ги сближават и създават силна връзка помежду им.

Always разбира това по-добре от всеки друг. Затова новите дамски превръзки Always Ultra са разработени така, че да те освободят от тези тревоги, и доказано ефективно премахват нежеланата миризма, вместо да я прикриват. Новите Always Ultra са единствените превръзки с неутрализираща миризмите технология, която моментално заключва течността дълбоко в превръзката, докато допълнителният слой неутрализира нежеланата миризма. Новите Always Ultra са специално проектирани, за да ти помогнат да се освободиш от подобни притеснения, докато се забавляваш безгрижно без да се тревожиш, когато си в близък контакт с околните. Always Ultra ти позволяват да се чувстваш свежа, близка и уверена. Защото заслужаваш най-доброто, новите Always сега предлагат до 100% защита срещу протичане и 0% нежелана миризма, за да се чувстваш комфортно със себе си и хората около теб, без никакви грижи.  

Поли Генова представя нов клип „За нас” и дебютен албум

На 15 май, сряда, в Sofia Life Club Поли Генова и Бон-Бон мюзик представят дебютния албум на изпълнителката заедно с емоционален видеок...

За да ти покажат как да се отървеш от притесненията, които ти пречат да се чувстваш добре със себе си и тези около теб, особено през деликатните дни, Поли Генова и нейните приятелки от група ЛаТиДа те канят да станеш част от тяхното оналйн парти. Присъедини се, заедно с приятелките си, към  Facebook страницата Между Момичета, за да откриеш как да се забавляваш всеки ден, безгрижно! 

За Procter&Gamble

P&G служи на приблизително 4,6 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стаблините портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които  Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Blend-a-med®, Oral-B®, Duracell®, Head&Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion® и Ambi Pur®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 75 страни в света.  Моля посетете http://www.pg.com/  за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com