Рамадан Аталай: На Коледа стават и чудеса

6390
Рамадан Аталай: На Коледа стават и чудеса
Снимка: БГНЕС

След като приключи Централният съвет на ДПС ще получите подробна информация. Това заяви Джейхан Ибрямов от ДПС, който пристигна за свикания днес Централен съвет на партията, предаде репортер на БГНЕС.

По думите на Ибрямов е лична воля това, че Местан в момента е в Кърджали, където даде изявление.

Местан е в Кърджали, няма да участва в заседанието на ДПС

Лидерът на ДПС Лютви Местан няма да участва в заседанието на Централния съвет на партията днес. Той е в Кърджали, където ще направи изя...

Запитан как ще коментира думите на Местан, че този съвет е нелегитимен, Ибрямов посъветва Местан първо да прочете устава на партията. Той обясни, че Централният съвет освен от председателя, може да се свиква и от 1/3 от членовете на партията. ДПС е по-единна от всякога, подчерта Ибрямов.

На заседанието на ЦС на ДПС влязоха депутатите Тунчер Кърджалиев, Светослав Анастасов и Камен Костадинов. Пред събралите се в Бояна журналисти Кърджалиев обясни, че все още не разполага с никаква информация и съответно няма как да направи коментар и помоли за търпение. Той обясни, че не е чул пресконференцията на Местан и не знае какви послания е отправил на нея. Няма как да коментирам, нека да чуем от него, заяви Кърджалиев. За факта, че Местан дава пресконференция в присъствие на други депутати от ДПС, Кърджалиев каза, че това е смущаващо, но само толкова. Запитан дали той е новият лидер на ДПС, той отговори: Не, разбира се.

Защо трябва да идваме с някаква нагласа, запита Рамадан Аталай навлизане в къщата на Ахмед Доган. Аталай обясни, че ДПС просто се събира за заседание на парламентарната група и заседание на Централния съвет. Запитан за това, че все пак заседанията са извънредни, Аталай каза: То всичко, което се случва на Коледа е извънредно. Но нали знаете на Коледа стават и чудеса. Той не коментира защо Местан даде отделна пресконференция в Кърджали. Аталай добави, че това му действие предстои да бъде тълкувано от партията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика