Ранобудните студенти: Вече влизаме и излизаме спокойно от ЮЗУ

49102
Ранобудните студенти: Вече влизаме и излизаме спокойно от ЮЗУ
Снимка: БГНЕС

Студентите от Югозападния университет в Благоевград вече могат да влизат и излизат свободно от сградата на учебното заведение. Това съобщиха самите те на страницата си във Facebook.

"Победихме!!!!!Упоритостта, твърдите позиции и истината ни извоюваха свободата!!! Вече можем спокойно да излизаме и влизаме в ЮЗУ.Коледно чудо за окупаторите!!!! От свое име и от името на моите колеги, БЛАГОДАРЯ горещо на всички преподаватели и граждани, които ни подкрепиха! Ако не бяхте вие, нямаше да оцелеем!!!! Благодаря ви от сърце!!! Благодаря горещо и на нашите колеги от СУ, които ни оказаха подкрепа и бяха готови да протестират заради и нас и да се борят за нашата свобода!! Благодаря ви колеги - доказахте, че българските студенти са единни и няма да допуснем да бъдем тормозени, репресирани и обиждани !!!! Благодаря ви на всички вас- ние искаме едно и също и се борим за това на всяка цена!!!!

14:00 - часът на коледния протест на 26 декември на "Ранобудните студенти"

В 15:00 часа утре, 26 декември, пред сградата на БНБ ще бъде проведен протест на „Ранобудните студенти” и на студенти, коит...

И едно обръщение към всички мои приятели,към всички българи - НЕ СЕ БОЙТЕ ДА ЗАЯВИТЕ ГРАЖДАНСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ И ДА ЗАЩИТИТЕ ПРАВАТА СИ!!!!С целеустременост, упоритост и постоянство целите се постигат!!!!!!! И да не забравя разбира се да се обърна и към Кабинета Орешарски - от мое име и от името на цяла България - ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!!!!!"

Преди няколко дни стана ясно, че за коледните и новогодишните празници в ЮЗУ ректорът на университета професор Иван Мирчев спира тока в сградата. Освен това Мирчев повика служители на СОТ, които не позволяваха на излезли веднъж навън студенти, които протестират срещу правителството на Пламен Орешарски, да влизат обратно в сградата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com