Сидеров: Сред протестиращите няма идеология, а само злоба

14992
Сидеров: Сред протестиращите няма идеология, а само злоба

"Атака" има историческа заслуга за това ГЕРБ да не се върне на власт. Това каза на пресконференция в Бургас лидерът на политическата сила Волен Сидеров.  Той пристигна в Бургас за откриването на офис на телевизия „Алфа”.

Без да дава повече подробности за заслугите си в тази връзка, националистът обърна внимание на протестите срещу кабинета „Орешарски, коментирайки, че това са платени агитки. За участие в тях са плащани по 40-50 лева на човек. Демонстрациите били подбуждани от кръгове на милиардера Джордж Сорос и от ГЕРБ.

Няма да участваме в изпълнителната власт, обещават от новата партия с кадри на ГЕРБ

Създаваме чисто нова формация, която няма нищо общо с ГЕРБ, освен че към нея се присъединяват бивши кадри на ГЕРБ. Това заяви в сутрешн...

Според Сидеров сред протестиращите няма идеология, а само злоба. Те целели единствено да се постигне разединение нацията. Той добави, че извън София не вижда такива настроения, а точно обратното. Такива били и наблюденията му по време на честванията на връх Шипка.

Непосредствено преди посещението на Сидеров, в началото на седмицата, центърът на града бе облепен с плакати срещу собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов. Върху тях пишеше: "Затвор за Валери Симеонов за порно" и "Българино, изключи СКАТ! Не бъди съучастник в престъплението!", пише БТВ.

"Атака" подаде жалби срещу Валери Симеонов за разпространение на канали с порнографско съдържание. Политическата сила е входирала 23 жалби срещу собственика на телевизията. В отговор Валери Симеонов заяви, че има всички необходими лицензи и за всяка клевета също ще подаде иск в съда.

Изострянето на отношенията между телевизията и политическата сила започна преди около две седмици след физически сблъсък. Скандалът стана на бензиностанция в Бургас. Екип на СКАТ и депутати на "Атака", сред които и Волен Сидеров, стигнаха до физическа саморазправа.

Панайотова: Не одобряваме усилията за разделяне на протестиращите

Осъждаме опитите за целенасочени усилия от страна на управляващите за създаване на разделителни линии и противопоставяне на общественит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com