Станишев: Трудните ситуации изискват нестандартни решения

8887
Станишев: Трудните ситуации изискват нестандартни решения

Трудните ситуации изискват нестандартни решения. Предложението на министър-председателя не е стандартно. Това каза лидерът на коалиция за България Сергей Станишев при дебатите по избор на председател на ДАНС, съобщи „Фокус”. „Днес Народното събрание трябва да направи важен избор.

Избор, който засяга националната сигурност. Когато беше избран кабинетът на Пламен Орешарски, аз обявих, че ще подкрепя всяко негово предложение, което е разумно за държавата”, заяви Станишев.

Борисов: Сащисан съм от предложението. БСП вече не съществува

Това е краят на столетницата днес. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно предложението Делян Пеевски да оглави ДАНС предаде &...

„Една малка клика, върхушката на ГЕРБ, обладаваше всички сектори в държавата. Това доведе до рязък спад в доверието в държавността”, заяви Станишев.

„Има достатъчно ясни индикации за подготовка на мащабен план за дестабилизиране на държавата в интерес на тази групировка, която 4 години разрушаваше демократичните принципи и внушаваше страх у хората. ГЕРБ искат реванш, не приемат волята на българските избиратели, те водят разговори с криминални групировки”, посочи Станишев.

„Аз като министър-председател съм уволнявал г-н Пеевски като зам.-министър”, заяви Станишев.

Подкрепям кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС. „След като научих за решението на министър-председателя, поисках среща с кандидата. Проведохме сериозен разговор. Имам ясни поети ангажименти от кандидата”, каза Станишев.

Орешарски предлага Делян Пеевски за председател на ДАНС

Парламентът ще обсъди предложение за избор на председател на ДАНС, предаде „Фокус”. Предложението е постъпило от министър-п...

Той заяви, че Пеевски ще има голяма отговорност да доказва всеки ден, че работи не за една партия. „България е проядена от контрабанда, корупция. Мащабът на срастването на престъпността с държавата доби безпрецедентни размери”, заяви Станишев.

Вярвам, че днес България се нуждае от стабилност. Правителството на г-н Орешарски има огромна работа, която трябва да свърши. Трябва да се възстановява доверието в демократичните институции.

Поведението на ГЕРБ показва, че изборът на Пламен Орешарски е правилен, заяви Станишев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com