Стотици призовават във Facebook: Не ходете пред „Атака“ довечера!

11361
Стотици призовават във Facebook: Не ходете пред „Атака“ довечера!

Стотици призиви към гражданите да не ходят пред централата на "Атака" довечера обикалят социалните мрежи. Според много общественици и журналисти от различни медии, събитията от снощи на улица "Врабча" целят да преместят фокуса на протеста, предаде БТВ.

Призиви като този вече събират хиляди споделяния във Facebook. Найо Тицин пише - " Нека провалим планът на провокаторите, които искат протестът да се компрометира чрез конфронтация с лицето Волен Сидеров". Преподавателят от Софийския университет Христо Христев допълва: "Моля ви, изолирайте тези хора. Това е протест, не на лумпените или на агитките. Вижда се кои са. Ние не сме там да палим или да мятаме камъни".

Фандъкова: Снощният протест на „Атака” не беше съгласуван от Столична община

Не отговарят на истината многобройните твърдения на лидера на партия "Атака", че вчерашният протест на симпатизантите му е бил регламен...

Към тази теза се присъединяват стотици граждани, които са единодушни, че довечера централата на "Атака" просто трябва да бъде игнорирана. "След като Волен се държи като малко дете, трябва и ние да се държим подобаващо към него - да не му обръщаме внимание и така той ще изчезне във времето и пространството", "няма нужда от предупреждение, трябва да си луд или пиян за да отидеш на това безобразие", допълват хора в социалната мрежа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com