ТВ7 и "Булсатком" не се разбраха

13028
ТВ7 и "Булсатком" не се разбраха

Ръководствата на ТВ7 и "Булсатком" не постигнаха споразумение и ефирната телевизия няма да се излъчва в пакетите на кабелния оператор.

ТВ7, която е собственост на Корпоративна търговска банка, спря излъчването на програмите на ТV7 и Super7 към оператора "Булсатком" от полунощ на 12 януари. Иначе преговорите между двете страни продължиха две седмици.

Репортери на TV7: Бареков говори само по сценарий

Вчера, по време на заседание на Хасковския окръжен съд по делото за клевета срещу Николай Бареков, което беше заведено от кмета на Хаск...

В съобщението на ТВ7 относно неуспешния край на разговорите четем следното: "Предложените от нас взаимоизгодни и пазарни условия не бяха приети до края на работния ден днес и това ни принуди да предприемем тази крайна мярка (бел. ред - спирането на сигнала). От началото на годината излъчваме програмите на ТV7 и Super7 към "Булсатком" безплатно в интерес на зрителите ни, за да не губят достъпа си до качествена публицистика и обективни новини. От позицията си на монополист "Булсатком" налага едностранно неизгодни за телевизията условия. Затова ние сме принудени да защитим авторските си права и труда на работещите в медиите ни."

"Обръщаме се към зрителите ни да потърсят коректните кабелни оператори, за да продължават да гледат програмите на ТV7 и Super7", завършват съобщението си от телевизията.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com