Юлиана Иванова продавала незаконно цигари в онлайн магазин

9189

"Моя грешка е, и съм готова да си понеса санкциите за незаконната продажба на цигари в онлайн магазин, на който аз бях собственик." Това заяви пред журналисти председателят на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране (ДЕКВР) Юлиана Иванова, съобщи агенция „Фокус”.

Иванова обясни, че преди две години след като е престанала да се занимава с енергетика е решила да разработи сайт за продажба на хранителни стоки във виртуалното пространство. Явно обаче не сме спазили всички закони, отбеляза председателят на ДЕКВР.

20 дни кредит на доверие на Юлиана Иванова отпусна Борисов

Юлиана Иванова е новият председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), съобщи премиерът Бойко Борисов, съоб...

Тя посочи, че не е знаела, докато не е видяла публикациите за това, че е незаконна продажбата на цигари, и след като е разбрала, от снощи е спряна тази услуга.

"Аз се извинявам на премиера Борисов за това, което се случи", подчерта Юлиана Иванова. Тя обясни, че вече не е управител на фирмата, като нейното място е заел синът й.

„Това е грешка на моите юристи, които са се занимавали с това. Грешка имам и аз обаче и ще си поема санкциите”, заяви Юлиана Иванова.

На въпрос дали е готова да подаде оставка като председател на държавния регулатор заради този скандал Юлиана Иванова посочи – „Ако трябва да се стигне до там, включително и оставка съм готова да подам”.

Върховната административна прокуратура започна проверка за законността на актовете и дейността на ДКЕВР

Върховната административна прокуратура започна проверка за законност на актовете и дейността на Държавната комисия за енергийно и водно...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com