Уволниха директора на ВИП-терминала на Летище София

32180
Уволниха директора на ВИП-терминала на Летище София
Снимка: БГНЕС

 

Директорът на ВИП-терминала на Летище София - Борис Попов, е уволнен. Информацията съобщава Нова телевизия, позовавайки се на свои източници.

Информацията потвърди за “24 часа” директорът на аеропорта Христо Щерионов. Той отрече появилите се в сайтове допускания, че това е станало, защото през терминала били пренесени парите от Корпоративна търговска банка.

Двама шефове на КТБ са станали защитени свидетели

Членове от управителния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ) са станали защитени свидетели по делото за нейното източване. Това ...

"Потвърждавам, че е освободен. Няма отношение към Корпоративна търговска банка, но няма да ви кажа мотивите за уволнението му. Не е заради пенсиониране, тъй като той не е упражнил това право", каза още Щерионов.

Източници от министерството на транспорта казаха, че Попов е освободен вчера сутринта преди пресконференцията на БНБ. Той бе шеф на търговския ВИП на аеропорта от повече от 20 години.

От Агенция "Митници" отказват информация дали мажоритарният собственик на КТБ е преминал митническа проверка преди да отлети за Виена.

От пресцентъра на МВР обясниха, че "Гранична полиция" няма отношение към пренасяните от пътниците товари, а само към документите им.

Борисов: Вината за случилото се в КТБ е на кабинета и БНБ

На власт ли е БСП – крахът винаги е пълен. То се случи. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Общо събрание на м...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София